Zoloft (Sertraline)

Zoloft is een medicijn tegen angstoornissen, paniekaanvallen, post traumatisch stress-syndroom en depressies. De werkzame stof in Zoloft heet Sertraline en valt in de groep SSRI's (Selectieve Serotonine Heropnameremmers)

Een depressie hoeft niet altijd te komen door omstandigheden die je zelf in de hand hebt, het kan ook een lichamelijk probleem zijn in de hersenen. Bijvoorbeeld een tekort aan serotonine. Dit is een stof in de hersenen die zorgt voor de geleiding van prikkels tussen hersencellen. Als deze stof niet voldoende aanwezig is, dan heb je kans dat je emoties en denkgedrag negatief worden be´nvloed. Een medicijn die een tekort aan serotonine tegengaat is Zoloft (Sertraline)

Naast gebruikt te worden als medicijn tegen depressies, wordt Zoloft (sertraline) ook vaak voorgeschreven bij sociale angststoornissen. Je spreekt van een sociale angststoornis als je bang bent voor nieuwe situaties op een dusdanige manier dat je leven er sterk door wordt be´nvloed. Een arts kan dan een behandeling met Sertraline voorschrijven. Gezien de aard van dit medicijn wordt het alleen geleverd met een doktersrecept. Via de onderstaande online verkooppunten kun je diverse sterktes kopen.

Zoloft (Sertraline) bestellen

Online verkooppunt Recept verplichtPrijs
Worldwide-Pharm.com

Populaire medicijnen

Afvallen

Xenical

Haaruitval

Finasteride (Propecia)
Proscar (finasteride) bestellen

SOA

Aldara
Condyline
Doxycycline
Zithromax
» Alle SOA medicijnen

Te snel klaarkomen

Emla Creme
Priligy (dapoxetine)

Erectiepillen

Cialis
Levitra
Viagra

Stoppen met roken

Champix/Chantix
Zyban

Testosteron

AndroGel

Anticonceptiepillen

Pil kopen
Diane 35
Microgynon 30
Yasmin

Overige

Melatonine
Tramadol