Online apotheek

Op Online-medicijnen-bestellen.com geven wij een overzicht van alle veilige en goedkope online apotheken. Er zijn steeds meer op het internet te vinden, en het kiezen van de juiste apotheek kan moeilijk zijn. Wij garanderen dat de online verkooppunten van medicijnen op deze website alleen maar echte medicijnen verkopen en geen nep-medicijnen. Zo kunt u met een gerust hart winkelen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kwaliteit.

Overzicht Online apotheken

Dokteronline.com

Eén van de eerste betrouwbare online apotheken van Nederland. Inmiddels is Dokteronline niet meer in Nederland gevestigd, maar werkt wel samen met officiële apotheken in heel Europa.

Betaalmogelijkheden: iDEAL, Creditcard (VISA, Mastercard), Bank overschrijving, Eenmalige machtiging

Voordelen – Je kunt hier met iDeal, machtiging en overschrijving betalen en hebt dus geen creditcard nodig. Levering is bij direct betalen (iDeal) al mogelijk binnen 24 uur.
Nadelen – Beperkt assortiment en richt zich vooral op zogenaamde Lifestyle medicijnen, zoals anticonceptie, erectie middelen, geneesmiddelen tegen SOA’s, haargroei, testosteron etc.
Naar de website van Dokteronline

Goldpharma.com

Goldpharma is verreweg de grootste internetapotheek van deze drie online apotheken. Ze bestaan ook al vele jaren en zijn gevestigd in het belastingparadijs de Seychellen, een eilandengroep voor de kust van Afrika.

Betaalmogelijkheden: Creditcard (VISA, Mastercard, AE), Bank overschrijving, Money Order/Bank Check

Voordelen – Zeer uitgebreid assortiment en grote voorraad (geneesmiddelen uit de opiumwet worden niet verstuurd naar Nederlandse adressen). Levering binnen een week in Nederland.
Nadelen – Soms zo veel keuze uit verschillende versies van hetzelfde medicijn, dat het ingewikkeld kan worden. Weinig uitleg bij medicijnen, dus die informatie moet je elders zoeken.
Naar de website van Goldpharma

On line apotheken vaak goedkoper

Een groot voordeel van on line apotheken is de prijs. Nu er steeds meer concurrentie mogelijk is in Nederland op het gebied van medicijnen kun je zien dat de prijzen dalen.

Apotheek online bestellen en informatie

Wilt u meer informatie over bepaalde medicijnen? Kijk dan in het medicijn overzicht aan de rechterzijde voor meer informatie, of kies een medicijn op basis van een medische indicatie aan de onderzijde van deze pagina. Bij elk medicijn vind u ook een overzicht van online aanbieders. Online bestellen bij een internet apotheek is nog nooit zo makkelijk geweest!

Vragen of opmerkingen over een online apotheker?

Heeft u een vraag over een online apotheker? Twijfel dan niet en neem contact met ons op! Doormiddel van een e-mail naar info@online-medicijnen-bestellen.com kunt u alles vragen en wij zullen uw vraag over medicijnen of een online apotheker dan ook zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Het team van Online-medicijnen-bestellen.com

Populaire medicijnen

Afvallen

Xenical

Haaruitval

Finasteride (Propecia)
Proscar (finasteride) bestellen

SOA

Aldara
Condyline
Doxycycline
Zithromax
» Alle SOA medicijnen

Te snel klaarkomen

Emla Creme
Priligy (dapoxetine)

Erectiepillen

Cialis
Levitra
Viagra

Stoppen met roken

Champix/Chantix
Zyban

Testosteron

AndroGel

Anticonceptiepillen

Pil kopen
Diane 35
Microgynon 30
Yasmin

Overige

Melatonine
Tramadol