Aldara (imiquimod) bestellen

Aldara bestellenAldara is ontwikkeld om genitale wratten te bestrijden, welke worden veroorzaakt door een virus (HPV). De werkzame stof van Aldara Creme is IRM Imiquimod. Aldara werkt door de celdeling van het virus te voorkomen die genitale wratten veroorzaken.

Genitale wratten is een seksueel overdraagbare ziekte (SOA) en vormen zich doorgaans rond de penis, vagina en anus. Dit medicijn is het enige middel tegen deze wratjes dat een anti-virale werking heeft.

Andere middelen tegen deze SOA werken alleen de groei tegen van de genitale wratten, maar zijn niet in staat om het virus dat ze veroorzaakt aan te pakken. Door deze creme te gebruiken zullen de wratjes binnen enkele weken verdwenen zijn.

Aldara online bestellen / kopen

Online verkooppunt Recept verplichtPrijs
Dokteronline.com NEE € 147,99 (250mg x 12 stuks)

Alle hierboven genoemde producten zijn gegarandeerd originele ALDARA® medicijnen en worden in originele verpakking met bijlsuiter verzonden.

Aldara (imiquimod) zonder recept / doktersrecept / voorschrift

Om dit medicijn tegen de SOA genitale wratten zonder recept online te bestellen kun je naar een internetapotheek gaan die in het bovenstaande overzicht staat vermeld. Op deze websites vul je een vragenlijst in met betrekking op jouw medische historie en huidige geestelijke en lichamelijke gesteldheid; een zogenaamd 'ONLINE CONSULT'. Op basis van deze gegevens bepaalt een gekwalificeerde online arts of jij in aanmerking komt voor Aldara creme zonder recept (ook wel genoemd: imiquimod zonder doktersrecept / Aldara zonder voorschrift).

Populaire medicijnen

Afvallen

Xenical

Haaruitval

Finasteride (Propecia)
Proscar (finasteride) bestellen

SOA

Aldara
Condyline
Doxycycline
Zithromax
» Alle SOA medicijnen

Te snel klaarkomen

Emla Creme
Priligy (dapoxetine)

Erectiepillen

Cialis
Levitra
Viagra

Stoppen met roken

Champix/Chantix
Zyban

Testosteron

AndroGel

Anticonceptiepillen

Pil kopen
Diane 35
Microgynon 30
Yasmin

Overige

Melatonine
Tramadol