AndroGel bestellen

androgel bestellenAndroGel is ontwikkeld om de Testosteron waarden in het lichaam te verhogen en stabiel te houden, en kan bijvoorbeeld door mannen gebruikt worden om een lagere testosteronspiegel bij het ouder worden te compenseren.

AndroGel wordt op de huid gesmeerd en waardoor het hormoon Testosteron in het lichaam wordt opgenomen. Het wordt voornamelijk gebruikt als de functie van de teelballen niet goed of afwezig is. Normaal gesproken wordt Testosteron daar aangemaakt. Met AndroGel hou je een stabiele Testosteronspiegel, waardoor klachten rondom pieken en dalen van deze spiegel uitblijven.

Testosteron is belangrijk voor de uiterlijke geslachtskenmerken zoals baardgroei, een lagere stem en de aanmaak van meer spieren. Een tekort aan testosteron kan leiden tot een afname van energie, minder spiermassa, lage botdichtheid en een lager libido en seksuele prestaties. Met Androgel worden deze klachten voorkomen door de testosteronspiegel weer op een goed niveau te brengen.

Ook bij erectiestoornissen kan een supplement zoals deze uitkomst bieden, en dan met name bij gevallen van impotentie waarbij de standaard erectiepillen te weinig effect hebben.

AndroGel online bestellen / Testosteron gel kopen

Online verkooppunt Recept verplichtPrijs
Dokteronline.com NEE Tijdelijk niet beschikbaar

AndroGel zonder recept / doktersrecept / voorschrift

Om dit medicijn tegen een te lage testosteronspigel bij mannen zonder recept online te bestellen kun je naar een internetapotheek gaan die in het bovenstaande overzicht staat vermeld. Op deze websites vul je een vragenlijst in met betrekking op jouw medische historie en huidige geestelijke en lichamelijke gesteldheid; een zogenaamd 'ONLINE CONSULT'. Op basis van deze gegevens bepaalt een gekwalificeerde online arts of jij in aanmerking komt voor AndroGel zonder recept (ook wel genoemd: Testosteron bestellen zonder doktersrecept / zonder voorschrift).

Populaire medicijnen

Afvallen

Xenical

Haaruitval

Finasteride (Propecia)
Proscar (finasteride) bestellen

SOA

Aldara
Condyline
Doxycycline
Zithromax
» Alle SOA medicijnen

Te snel klaarkomen

Emla Creme
Priligy (dapoxetine)

Erectiepillen

Cialis
Levitra
Viagra

Stoppen met roken

Champix/Chantix
Zyban

Testosteron

AndroGel

Anticonceptiepillen

Pil kopen
Diane 35
Microgynon 30
Yasmin

Overige

Melatonine
Tramadol