Zyban bestellen

Zyban bestellen en kopen onlineBupropion is ontwikkeld als een medicijn tegen depressie, maar wordt tegenwoordig onder de merknaam Zyban verkocht om een nicotineverslaving tegen gaan. Het middel is daarom geschikt als hulpmiddel bij het stoppen met roken.

Bupropion (Zyban) werkt door het verslavende effect van nicotine in de hersenen tegen te gaan. Zo wordt de verslaving niet in stand gehouden in tegenstelling tot andere hulpmiddelen bij het stoppen met roken, zoals nicotinepleisters en nicotinekauwgom. Het is de bedoeling om Bupropion (Zyban) twee keer per dag te nemen. In de beginperiode rook je gewoon door, en je kiest een dag om te stoppen ongeveer 10 dagen na de eerste dag dat je het slikt. De ontwenningsverschijnselen van het stoppen met roken zijn dan vrijwel geheel verdwenen.

Zyban online bestellen / kopen

Online verkooppunt Recept verplichtPrijs
Dokteronline.com NEE € 99,50 (150mg x 60 tabletten)

Alle hierboven genoemde producten zijn gegarandeerd originele ZYBAN® medicijnen en worden in originele verpakking met bijlsuiter verzonden.

Zyban zonder recept / doktersrecept / voorschrift

Om dit medicijn om makkelijker te kunnen stoppen met roken zonder recept online te bestellen kun je naar een internetapotheek gaan die in het bovenstaande overzicht staat vermeld. Op deze websites vul je een vragenlijst in met betrekking op jouw medische historie en huidige geestelijke en lichamelijke gesteldheid; een zogenaamd 'ONLINE CONSULT'. Op basis van deze gegevens bepaalt een gekwalificeerde online arts of jij in aanmerking komt voor Zyban zonder recept (ook wel genoemd: Bupropion zonder doktersrecept / Zyban zonder voorschrift).

Populaire medicijnen

Afvallen

Xenical

Haaruitval

Finasteride (Propecia)
Proscar (finasteride) bestellen

SOA

Aldara
Condyline
Doxycycline
Zithromax
» Alle SOA medicijnen

Te snel klaarkomen

Emla Creme
Priligy (dapoxetine)

Erectiepillen

Cialis
Levitra
Viagra

Stoppen met roken

Champix/Chantix
Zyban

Testosteron

AndroGel

Anticonceptiepillen

Pil kopen
Diane 35
Microgynon 30
Yasmin

Overige

Melatonine
Tramadol