Canesten Gyno

Canesten Gyno is een medicijn tegen vaginale schimmelinfecties. De werkzame stof is Clotrimazol en het wordt gemaakt door het bedrijf Bayer. Het heeft een schimmeldodende werking waardoor de infectie snel verdwijnt.

Een vaginale infectie zoals Candida is het gevolg van een verstoring in het natuurlijk microbiologisch evenwicht en heeft niets te maken met hygiene. Canesten Gyno werkt binnen een paar dagen. Een kuur van 3 dagen is in de meeste gevallen nodig. De roodheid, irritatie en afscheiding verdwijnen dan helemaal.

Dit medicijn dien je twee maal per dag aan te brengen. Het is af te raden om Canesten Gyno tijdens de menstruatie te gebruiken, maar mag wel worden aangebracht voordat je seks hebt. Vrij je met een condoom, let er dan op dat dit medicijn het rubber aan kan tasten waardoor het condoom makkelijker scheurt. Overigens blijft de pil blijft met dit medicijn gewoon werkzaam.

Canesten Gyno bestellen / kopen

Online verkooppunt Recept verplichtPrijs
Dokteronline.com NEE € 37,99 (200 mg/3 tabl.)


Canesten Gyno zonder recept / doktersrecept / voorschrift

Om dit medicijn zonder recept online te bestellen kun je het beste naar Dokteronline.com gaan zoals in het bovenstaande overzicht staat vermeld. Op deze website vul je een vragenlijst in en op basis daarvan bepaalt een online arts of jij in aanmerking komt voor het kopen van Canesten Gyno zonder recept (ook wel genoemd: Canesten Gyno zonder doktersrecept / Canesten Gyno kopen zonder voorschrift).

Populaire medicijnen

Afvallen

Xenical

Haaruitval

Finasteride (Propecia)
Proscar (finasteride) bestellen

SOA

Aldara
Condyline
Doxycycline
Zithromax
» Alle SOA medicijnen

Te snel klaarkomen

Emla Creme
Priligy (dapoxetine)

Erectiepillen

Cialis
Levitra
Viagra

Stoppen met roken

Champix/Chantix
Zyban

Testosteron

AndroGel

Anticonceptiepillen

Pil kopen
Diane 35
Microgynon 30
Yasmin

Overige

Melatonine
Tramadol