Contrave bestellen

Contrave is een nieuw medicijn tegen overgewicht en obesitas. Dit geneesmiddel bevat twee werkzame stoffen, namelijk bupropion en naltrexon.

Deze afslankpil zorgt er voor dat je minder zin hebt in eten, maar ook is de kans op eetbuien veel kleiner die bijvoorbeeld door emotionele tegenslagen worden veroorzaakt.

Hoe meer overgewicht je hebt, hoe beter Contrave zal werken. Verwacht ook bij deze afslankpil geen wonderen. Het blijft belangrijk om ook gezonder te gaan eten en meer te gaan bewegen. Anders zul je niet meer dan 5 tot 10% afvallen en afslanken in een jaar tijd.

Dit medicijn is nog niet verkrijgbaar, maar zal mogelijk halverwege 2011 via Amerikaanse apotheken te koop zijn.

Contrave online bestellen / kopen

Online verkooppunt Recept verplicht Prijs
nog niet te koop NEE n.n.b.

Alle hierboven genoemde producten zijn gegarandeerd originele CONTRAVE® medicijnen en worden in originele verpakking met bijlsuiter verzonden.

Contrave zonder recept / doktersrecept / voorschrift

Om dit medicijn zonder recept online te bestellen kun je naar een internetapotheek gaan die in het bovenstaande overzicht staat vermeld. Op deze websites vul je een vragenlijst in met betrekking op jouw medische historie en huidige geestelijke en lichamelijke gesteldheid; een zogenaamd 'ONLINE CONSULT'. Op basis van deze gegevens bepaalt een gekwalificeerde online arts of jij in aanmerking komt voor deze capsules / pillen / tabletten Contrave zonder recept (ook wel genoemd: zonder doktersrecept / Contrave zonder voorschrift).

Populaire medicijnen

Afvallen

Xenical

Haaruitval

Finasteride (Propecia)
Proscar (finasteride) bestellen

SOA

Aldara
Condyline
Doxycycline
Zithromax
» Alle SOA medicijnen

Te snel klaarkomen

Emla Creme
Priligy (dapoxetine)

Erectiepillen

Cialis
Levitra
Viagra

Stoppen met roken

Champix/Chantix
Zyban

Testosteron

AndroGel

Anticonceptiepillen

Pil kopen
Diane 35
Microgynon 30
Yasmin

Overige

Melatonine
Tramadol