Foligro

Foligro is een middel dat de haargroei bevorderd. Het werkt door de haarwortel te voeden met fenegriek extract, waardoor het haar dikker en sterker wordt.

Foligro kan door mannen Ún vrouwen worden gebruikt, in tegenstelling tot medicijnen zoals Propecia. Filogro stimuleert nieuwe haargroei en remt haaruitval. Let wel op dat de oorzaak van haaruitval mede bepaald wordt door een slechte voeding, stress en onvoldoende inname van vitaminen. Het is daarom raadzaam om naast het gebruik van Foligro ook deze punten te verbeteren indien mogelijk.

Omdat haar erg langzaam groeit kan het even duren voordat de effecten van Foligro merkbaar zijn. Het is daarom belangrijk om dit medicijn tenminste 3 tot 6 maanden te gebruiken.

Foligro bestellen / kopen

Online verkooppunt Recept verplichtPrijs
Niet meer leverbaar


Foligro zonder recept / doktersrecept / voorschrift

Om dit medicijn zonder recept online te bestellen kun je het beste naar Dokteronline.com gaan zoals in het bovenstaande overzicht staat vermeld. Op deze website vul je een vragenlijst in en op basis daarvan bepaalt een online arts of jij in aanmerking komt voor het kopen van Foligro zonder recept (ook wel genoemd: Foligro zonder doktersrecept / Foligro kopen zonder voorschrift).

Populaire medicijnen

Afvallen

Xenical

Haaruitval

Finasteride (Propecia)
Proscar (finasteride) bestellen

SOA

Aldara
Condyline
Doxycycline
Zithromax
» Alle SOA medicijnen

Te snel klaarkomen

Emla Creme
Priligy (dapoxetine)

Erectiepillen

Cialis
Levitra
Viagra

Stoppen met roken

Champix/Chantix
Zyban

Testosteron

AndroGel

Anticonceptiepillen

Pil kopen
Diane 35
Microgynon 30
Yasmin

Overige

Melatonine
Tramadol