Orlistat (Xenical) bestellen

Xenical bestellenDe werkzame stof Orlistat is ontwikkeld als hulp bij afvallen. Dit medicijn is bekend onder de merknaam Xenical.

Xenical is een geneesmiddel tegen overgewicht. De werkzame stof Orlistat is een sterke en langwerkende remmer van enzymen die het vet afbreken in het maagdarmkanaal. Het door Xenical onwerkzaam gemaakte enzym is dus niet in staat het voedingsvet af te breken waardoor ongeveer dertig procent van het vet uit het voedsel onverteerd de darm kan passeren.

Orlistat voorkomt daarmee dat vet opgenomen wordt door ons lichaam na een maaltijd. Dit medicijn werkt dus op een andere manier dan bijvoorbeeld Reductil, dat zich richt op een vol gevoel. Houdt er wel rekening mee dat Xenical geen wondermiddel is, maar een hulpmiddel om overige inspanningen kracht bij te staan. Het is daarom altijd sterk aan te raden om naast het gebruik van dit medicijn ook te beginnen met meer beweging en het eten van gezonde producten.

Orlistat (Xenical) online bestellen / kopen

Online verkooppunt Recept verplicht Prijs
Dokteronline.com NEE € 107,50 (120mg x 42 capsules)
Dokteronline.com NEE € 137,99 (120mg x 84 capsules)
Dokteronline.com NEE € 243,99 (120mg x 168 capsules)
Dokteronline.com NEE € 337,50 (120mg x 252 capsules)

Alle hierboven genoemde producten zijn gegarandeerd originele XENICAL® medicijnen en worden in originele verpakking met bijlsuiter verzonden.

Xenical zonder recept / doktersrecept / voorschrift

Om dit medicijn zonder recept online te bestellen kun je naar een internetapotheek gaan die in het bovenstaande overzicht staat vermeld. Op deze websites vul je een vragenlijst in met betrekking op jouw medische historie en huidige geestelijke en lichamelijke gesteldheid; een zogenaamd 'ONLINE CONSULT'. Op basis van deze gegevens bepaalt een gekwalificeerde online arts of jij in aanmerking komt voor Xenical zonder recept (ook wel genoemd: zonder doktersrecept / Xenical zonder voorschrift).

Populaire medicijnen

Afvallen

Xenical

Haaruitval

Finasteride (Propecia)
Proscar (finasteride) bestellen

SOA

Aldara
Condyline
Doxycycline
Zithromax
» Alle SOA medicijnen

Te snel klaarkomen

Emla Creme
Priligy (dapoxetine)

Erectiepillen

Cialis
Levitra
Viagra

Stoppen met roken

Champix/Chantix
Zyban

Testosteron

AndroGel

Anticonceptiepillen

Pil kopen
Diane 35
Microgynon 30
Yasmin

Overige

Melatonine
Tramadol