Priligy (dapoxetine) bestellen

priligy bestellenPriligy is het eerste officiŽle medicijn tegen te snel klaarkomen, ofwel premature ejaculatie. De werkzame stof in dit geneesmiddel heet dapoxetine, en is verkrijgbaar in een 30mg en 60mg variant.

60mg betekent niet automatisch dat het beter werkt om vroegtijdige ejaculatie te voorkomen. Het is daarom erg raadzaam om de 30mg versie eerst te proberen.

Je slikt dit pilletje ongeveer een uur tot drie uur voordat je seks wilt hebben. De werkzame stof dapoxetine zorgt er dan voor dat een bepaalde stof in je hersenen toeneemt, waardoor je minder snel zult klaarkomen. De gemiddelde toename van de tijd tot ejaculatie is rond de 200% tot 300%.

Priligy online bestellen / kopen

Online verkooppunt Recept verplichtPrijs
Dokteronline.com NEE v.a. € 102,99 (30mg x 3 tabletten)
Dokteronline.com NEE v.a. € 125,50 (60mg x 3 tabletten)

Alle hierboven genoemde producten zijn gegarandeerd originele PRILIGY® medicijnen en worden in originele verpakking met bijlsuiter verzonden.

Priligy zonder recept / doktersrecept / voorschrift

Om dit medicijn tegen te snel klaarkomen zonder recept online te bestellen kun je naar een internetapotheek gaan die in het bovenstaande overzicht staat vermeld. Op deze websites vul je een vragenlijst in met betrekking op jouw medische historie en huidige geestelijke en lichamelijke gesteldheid; een zogenaamd 'ONLINE CONSULT'. Op basis van deze gegevens bepaalt een gekwalificeerde online arts of jij in aanmerking komt voor dapoxetine zonder recept (ook wel genoemd: Dapoxetine zonder doktersrecept / Priligy zonder voorschrift).

Populaire medicijnen

Afvallen

Xenical

Haaruitval

Finasteride (Propecia)
Proscar (finasteride) bestellen

SOA

Aldara
Condyline
Doxycycline
Zithromax
» Alle SOA medicijnen

Te snel klaarkomen

Emla Creme
Priligy (dapoxetine)

Erectiepillen

Cialis
Levitra
Viagra

Stoppen met roken

Champix/Chantix
Zyban

Testosteron

AndroGel

Anticonceptiepillen

Pil kopen
Diane 35
Microgynon 30
Yasmin

Overige

Melatonine
Tramadol