Finasteride (Propecia) bestellen

Propecia bestellenFinasteride is oorspronkelijk ontwikkeld om goedaardige prostaat vergroting (BPH) tegen te gaan. Dit medicijn, Proscar genaamd, had als bijwerking dat mannen vrijwel niet verder kaal werden. Een groot gedeelte van de gebruikers bleek zelfs nieuwe haargroei te krijgen op reeds kaal geworden plekken en bestaande haren werden weer dikker.

In een lagere dosis van 1mg wordt finasteride daarom nu verkocht onder de merknaam Propecia. Propecia is daarmee het eerste en op dit moment enige officiŽle wetenschappelijk geteste medicijn tegen haarverlies en kaalheid bij mannen (Male Pattern Baldness).

Finasteride (Propecia) voorkomt gedeeltelijk de omzetting van het mannelijke hormoon Testosteron in DHT. Daardoor blijven de haarzakjes beter werken en zal het haarverlies afnemen. Houd er rekening mee dat dit medicijn pas zichtbaar werkt na zo'n zes maanden.

Propecia (Finasteride) online bestellen / kopen

Online verkooppunt Recept verplicht Prijs
Dokteronline.com NEE € 96,99 (1mg x 28 tabletten)
Dokteronline.com NEE € 235,50 (1mg x 84 tabletten)

Alle hierboven genoemde producten zijn gegarandeerd originele PROPECIA® medicijnen en worden in originele verpakking met bijlsuiter verzonden.

Propecia / Finasteride zonder recept / doktersrecept / voorschrift

Om dit medicijn tegen haarverlies en kaalheid bij mannen zonder recept online te bestellen kun je naar een internetapotheek gaan die in het bovenstaande overzicht staat vermeld. Op deze websites vul je een vragenlijst in met betrekking op jouw medische historie en huidige geestelijke en lichamelijke gesteldheid; een zogenaamd 'ONLINE CONSULT'. Op basis van deze gegevens bepaalt een gekwalificeerde online arts of jij in aanmerking komt voor Propecia / Finasteride zonder recept (ook wel genoemd: zonder doktersrecept / Finasteride zonder voorschrift).

Populaire medicijnen

Afvallen

Xenical

Haaruitval

Finasteride (Propecia)
Proscar (finasteride) bestellen

SOA

Aldara
Condyline
Doxycycline
Zithromax
» Alle SOA medicijnen

Te snel klaarkomen

Emla Creme
Priligy (dapoxetine)

Erectiepillen

Cialis
Levitra
Viagra

Stoppen met roken

Champix/Chantix
Zyban

Testosteron

AndroGel

Anticonceptiepillen

Pil kopen
Diane 35
Microgynon 30
Yasmin

Overige

Melatonine
Tramadol