Proscar bestellen

proscar bestellenProscar is een middel tegen een goedaardige prostaatvergroting en bevat de werkzame stof Finasteride (5mg). Bij het bestellen van dit medicijn voor haaruitval kan het eenvoudig in vieren worden gedeeld met een pillensnijder.

Proscar (finasteride) werkt door de omzetting van het hormoon testosteron in DHT tegen te gaan. Het wordt ook gebruikt tegen kaalheid bij mannen, maar dan wordt het verkocht in een minder sterke variant (1mg) onder de naam Propecia. Vaak wordt Proscar met 5mg finasteride gebruikt om kosten te besparen. De pil wordt dan in 4 delen gesplitst van ongeveer 1,25mg met een pillensnijder die in elke drogist te koop is. Door Proscar te bestellen in plaats van Propecia bespaar je ongeveer 75% van de kosten.

De resultaten op het gebied van kaalheid zijn goed te noemen. Het is één van de weinige pillen die daadwerkelijk helpt tegen kaalheid, in tegenstelling tot veel capsules met natuurlijke kruiden die op het internet verkrijgbaar zijn. In meer dan 80 procent van de gevallen wordt haaruitval door het slikken van Proscar tot een minimum beperkt, en vaak worden de haren weer dikker en groeit het licht terug.

Verwacht echter niet dat geheel kale plekken weer veel haar zullen krijgen na het gebruik van Proscar. Het duurt tenminste 3 tot 6 maanden voor het effect van Proscar kan worden waargenomen. Dit heeft te maken met het langzaam groeien van haar en de relatief lange tijd voordat het medicijn volledig werkzaam is.

Proscar bestellen / kopen

Online apotheek Recept verplichtPrijs
Dokteronline.com NEE € 79,99 (5mg x 28 tabletten)

Alle hierboven genoemde producten zijn gegarandeerd originele PROSCAR® medicijnen en worden in originele verpakking met bijlsuiter verzonden.

Proscar zonder recept / doktersrecept / voorschrift

Om dit medicijn tegen haarverlies en goedaardige prostaatvergroting zonder recept online te bestellen kun je naar een internetapotheek gaan die in het bovenstaande overzicht staat vermeld. Op deze websites vul je een vragenlijst in met betrekking op jouw medische historie en huidige geestelijke en lichamelijke gesteldheid; een zogenaamd 'ONLINE CONSULT'. Op basis van deze gegevens bepaalt een gekwalificeerde online arts of jij in aanmerking komt voor Proscar zonder recept (ook wel genoemd: zonder doktersrecept / Proscar zonder voorschrift).

Populaire medicijnen

Afvallen

Xenical

Haaruitval

Finasteride (Propecia)
Proscar (finasteride) bestellen

SOA

Aldara
Condyline
Doxycycline
Zithromax
» Alle SOA medicijnen

Te snel klaarkomen

Emla Creme
Priligy (dapoxetine)

Erectiepillen

Cialis
Levitra
Viagra

Stoppen met roken

Champix/Chantix
Zyban

Testosteron

AndroGel

Anticonceptiepillen

Pil kopen
Diane 35
Microgynon 30
Yasmin

Overige

Melatonine
Tramadol