Zithromax bestellen

Zithromax kopen en online bestellenZithromax is een soort antibiotica (azitromycine) en is het meest voorgeschreven medicijn tegen de seksueel overdraagbare ziekte Chlamydia. Daarnaast kun je Zithromax ook bestellen en gebruiken tegen allerlei andere bacteriële infecties, welke in de bijsluiter uitgebreid staan vermeld.

Zithromax werkt door de eiwitten in Chlamydia bacterieën te blokkeren. De bacterieën kunnen niet meer groeien en vermenigvuldigen, en zo ben je relatief makkelijk van deze SOA af.

Bij het gebruik van dit medicijn tegen Chlamydia krijg je meestal een zogenaamde ééndaagse kuur voorgeschreven in een dosering van 1000mg. Doorgaans betekent dit dat je op dezelfde dag 4 capsules van 250mg moet innemen. Binnen één of twee dagen nemen de klachten af en na zeven tot tien dagen ben je officieel genezen.

Zithromax online bestellen / kopen

Online verkooppunt Recept verplichtPrijs
Dokteronline.com NEE € 37,99 (250mg x 4 capsules)
Dokteronline.com NEE € 48,50 (250mg x 6 capsules)
Dokteronline.com NEE € 39,99 (500mg x 2 tabletten)
Dokteronline.com NEE € 51,50 (500mg x 3 tabletten)

Alle hierboven genoemde producten zijn gegarandeerd originele ZITHROMAX® medicijnen en worden in originele verpakking met bijlsuiter verzonden.

Zithromax zonder recept / doktersrecept / voorschrift

Om dit medicijn uit de antibiotica groep tegen onder andere Chlamydia zonder recept online te bestellen kun je naar een internetapotheek gaan die in het bovenstaande overzicht staat vermeld. Op deze websites vul je een vragenlijst in met betrekking op jouw medische historie en huidige geestelijke en lichamelijke gesteldheid; een zogenaamd 'ONLINE CONSULT'. Op basis van deze gegevens bepaalt een gekwalificeerde online arts of jij in aanmerking komt voor het kopen van Zithromax zonder recept (ook wel genoemd: Zithromax Chlamydia zonder doktersrecept / zonder voorschrift).

Populaire medicijnen

Afvallen

Xenical

Haaruitval

Finasteride (Propecia)
Proscar (finasteride) bestellen

SOA

Aldara
Condyline
Doxycycline
Zithromax
» Alle SOA medicijnen

Te snel klaarkomen

Emla Creme
Priligy (dapoxetine)

Erectiepillen

Cialis
Levitra
Viagra

Stoppen met roken

Champix/Chantix
Zyban

Testosteron

AndroGel

Anticonceptiepillen

Pil kopen
Diane 35
Microgynon 30
Yasmin

Overige

Melatonine
Tramadol