Roken medicijnen - Beschikbare medicatie

Stoppen met roken is moeilijk, dat weet iedereen die pogingen heeft gedaan maar er nooit in is geslaagd om blijvend te stoppen. Het verslavende effect van nicotine is zo groot, dat het effect hiervan zelfs wordt vergeleken met een verslaving aan drugs.

Gelukkig zijn er steeds betere stoppen met roken medicijnen verkrijgbaar die het verslavende effect van nicotine tegen gaan. Op dit moment zijn er twee stoppen met roken medicijnen verkrijgbaar op de Nederlandse markt: Zyban (werkzame stof is Bupropion) en Champix (werkzame stof is Varenicline).

Zyban (Bupropion): Oudste medicijn roken

Zyban is oorspronkelijk bedoeld als anti-depressivum, maar al snel werd duidelijk dat de gebruikers van Zyban geen zin meer hadden in een sigaret. Daarom wordt het nu ook voornamelijk voorgeschreven als medicijn tegen roken. Bupropion, de werkzame stof in Zyban, zorgt er voor dat je minder behoefte hebt aan een sigaret, en heeft al vele mensen geholpen met het stoppen met roken. Het bestaat als geneesmiddel om roken tegen te gaan al tientallen jaren. Voor meer informatie over dit medicijn tegen roken kun je terecht op de websites van de aanbieders in het onderstaande overzicht. Ook is op deze website een pagina over Zyban bestellen.

Champix (Varenicline): Nieuw medicijn roken

Champix, dat Chantix heet in de VS, is ontwikkeld om er voor te zorgen dat nicotine minder goed wordt opgenomen in de hersenen en zo neemt de verslaving af. Champix is als medicijn tegen roken op de markt gebracht in 2006 en helpt volgens velen beter dan Zyban. Op de websites van de onderstaande aanbieders is meer te lezen over de werkzaamheid van dit geneesmiddel tegen roken. Of lees op deze site meer informatie over Champix bestellen.

Medicijnen tegen roken bestellen zonder recept & medicatie tegen roken kopen zonder recept

Om medicatie tegen roken te bestellen zonder een recept van uw huisarts of dokter, kunt u het beste naar website gaan van Dokteronline.com. Deze online apotheek levert betrouwbaar de echte medicijnen, maar dan met een online vragenlijst welke wordt bekeken door een online arts. Deze arts kan op basis hiervan bepalen of u in aanmerking komt voor een medicijn om makkelijker te kunnen stoppen met roken. Vul deze lijst goed in zodat effecten die door andere medicatie die u gebruikt kunnen voorkomen, uitgesloten worden.

Populaire medicijnen

Afvallen

Xenical

Haaruitval

Finasteride (Propecia)
Proscar (finasteride) bestellen

SOA

Aldara
Condyline
Doxycycline
Zithromax
» Alle SOA medicijnen

Te snel klaarkomen

Emla Creme
Priligy (dapoxetine)

Erectiepillen

Cialis
Levitra
Viagra

Stoppen met roken

Champix/Chantix
Zyban

Testosteron

AndroGel

Anticonceptiepillen

Pil kopen
Diane 35
Microgynon 30
Yasmin

Overige

Melatonine
Tramadol